maanantai 25. toukokuuta 2015

Nyt täytyy vaan ottaa itseään niskasta kiinni!

Hei!

Mikään ei mennyt viime viikolla suunnitelmien mukaan..En ole harrastanut liikuntaa kahteen viikkoon vaikka se kuuluisi ohjelmaani päivittäin. Ensimmäisellä viikolla ei vaan huvittanut ja toisen viikon olin sairaana, kuume ja angiina.Nyt tauti alkaa olla selätetty ja kas kummaa, kadoksissa ollut motivaatiokin alkaa löytymään.Tänään kävin pitkästä aikaa kävelylenkillä ja tuntui niin hyvältä.

Näin ihaniassa auringonpaisteessa pääsin lenkkeilemään tänään


Olin myös viettämässä ystävieni pyöreitä ja yövyimme hotellissa.Matka oli suunniteltu useita kuukausia sitten, jo ennen kuin aloitin laihduttamisen. Jo ensimmäisellä tapaamisella sovin valmentajani kanssa että kyseisenä viikonloppuna voin syödä hieman rennommin, juhlan kunniaksi.Perjantai meni ihan hyvin. Lauantai aamuna nautimme hotelliaamiaisen..no, kyllä te tiedätte, ja siitä se sitten lähti..syöminen meni vähän överiksi.

En ole uskaltanut käydä edes puntarilla.Nyt harmittaa!Että sitä voikin olla tyhmä!Toisaalta, motivaatio on kasvanut ja se on tietysti hyvä.Nyt täytyy vaan ottaa itseään niskasta kiinni!
Mukavaa viikkoa!

Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti