maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappu ja mietteitä laihdutusmatkasta








Tässä minun kuohujuomani tänä vappuna. Etukäteen ajattelin että vappu olisi jotenkin vaikea ja täyttä haasteita. Herkuttelu on kuulunut usein vappuuni (munkit, tippaleivät,sima jne) mutta ei tänä vuonna. Vapun houkutuksista huolimata koen että vappu oli helppo, todella helppo.:)











Haluan vielä kertoa muutamia mietteitä laihdutusmatkasta.Kokonaiskuva matkasta on selkiytynyt kotiin palattuani.

Mielestäni päivaohjelma oli ryhmitelty järkevästi.Päivässä oli tasaisesti luentoja, liikuntaa ja vapaa-aikaa.Luentoja oli mm ryhdistä,motivaatiosta,tavoitteista,laihtumisen terveysvaikutuksista ja taso-ohjelmasta.Itse koen että oivalsin taso-ohjelman merkityksen kunnolla  vasta matkan aikana.Ymmärsin että ohjelman aikana sekä laihtuu, että oppii syömään oikein.Olen nyt tasolla 1, sitä on jäljellä vielä 2 viikkoa.

Liikuntaa oli monipuolisesti ja varmasti jokainen löysi itselleen sopivan lajin.Osallistuin UKK-kävelytestiin,lisäksi oli pilatesta,joogaa,salsaa,allasjumppaa,venyttelyä,kuminarujumppaa,ryhtikävelyä
ja HIITiä.Osallistuminen oli vapaaehtoista ja jokainen sai tehdä oman kuntotasonsa mukaan.

Teimme myös salaattiaterian ja opettelimme laskemaan aterian kalorit.Näin konkreettisesti että voi syödä paljon kun valitsee raaka-aineet oikein.


Vapaa-ajan kukin käytti haluamallaan tavalla, toiset leväten, toiset tutustuen nähtävyyksiin.Minä ehdin nauttia auringosta altaan reunalla,kävelystä rannalla ja kaupungilla sekä tuliaisostoksia tehden.
Matkan aikana oli mahdollisuus kauneushoitoihin ja hierontaan.

Erityismaininan ansaitsevat asiantuntevat ja mukavat ohjaajat!

Matka oli erittäin positiivinen kokemus ja jos mahdollisuus tulisi niin lähtisin matkalle varmasti uudelleen!

Mukavaa viikon alkua!


Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti