tiistai 2. helmikuuta 2016

Tämä kyllä tomii, jos sitä noudattaa

Hei!

Laihdutuksen  kannalta upea viikko! Pudotusta -2,6kg! Ja tässä taas itsellekin todistusaineistoa ja muistutus siitä, että tämä kyllä toimii jos sitä noudattaa.Takana on täysin puhdas viikko tasolla 2. Liikuntaa en ehtinyt ihan joka päivä harrastaa mutta en stressannut siitä.

Laihdutus sujui mutta mieli kyllä temppuili.Fiilis oli alakuloinen eikä oikein mikään huvittanut.Usein olen viikonlopun alkaessa syönyt vähän jotakin hyvää(mikä ei kuulu Cambridge ohjelmaan) mutta nyt pysyin tiukkana.Kaikki tympi ja oli tunne ettei viikonloppua edes ollut.Tietysti nyt punnituksen ja valmentajan kehujen jälkeen fiilis on paljon parempi.

Olen kiireinen mutta kannattaa kuitenkin kaikki "vapaa-aika"suunnitella etukäteen ja täyttää tekemisellä.Se voi olla liikuntaa, ystävien tapaamisia, lasten kanssa ulkoilua, käynti leffassa(ilman herkkuja) tai jotain aivan muuta.Pidän siitä että tavarat ovat paikoillaan ja on siistiä.Otin tämän kevään projektiksi suursiivota kodin.En kuitenkaan stressaa siitä, siivoan kaapin kerrallaan silloin kun ehdin ja siltä tuntuu.Näin kuitenkin tiedän että kotona on aina tekemistä ja ajatukset voi siirtää johonkin muuhun.Ja samalla tulee tehtyä jotakin hyödyllistä.

Tänään siivoilin vaatekaappejani. Sovitin kaikki vaatteet ja jouduin siirtämään sivuun suuren kasan suureksi jääneitä vaatteita.Nyt käyttämättä jääneet odottaa kierrätykseen menoa ja vaatekaapissa on tilaa uusille hieman pienemmille vaatteille ja kaikki on järjestyksessä.


Ihanaa kun kireät pakkaset ovat hellittäneet ja lämpötila on hieman plussan puolella, ilmassa on jo häivähdys kevään tuntua.Taidan lähteä kävelylenkille.

Mukavaa viikkoa!

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti