torstai 11. helmikuuta 2016

Tekeminen ja suunnittelu auttavat pysymään tiukkana


Toinen peräkkäinen onnistunut viikko takana.Pudotusta tasan 2kg ja jäi harmittavasti puoli kiloa vajaaksi  että olisin rikkonut 20kg rajan.No, ensi viikolla siten.

Alku viikosta mieli oli maassa mutta loppuviikkoa kohden mieliala ja vireystila kohosi.Kävin lasten kanssa luistelemassa ja uimassa.Kävin ystävän kanssa spinningissä ja sh´bamissa, teimme lasten kanssa lumiukkoja ja leivoimme leipää.Myös suursiivousprojekti on edennyt muutaman kaapin verran.

Olen huomannut että kun keksii tekemistä ja mielellään jotakin mielekästä niin se auttaa pysymään tiukkana, eikä syömistä tule miettineeksi kokoajan.Ja kun suunnittelee syömisen tarkasti voi määrällisesti syödä hyvinkin paljon.Tässä kuva viime viikolta salaatti päivällisestä;erilaisia salaatteja, kurkkua, paprikaa,punasipulia ja tonnikalaa vedessä.Kaloreita vaan 200.



Olen myöskin tehnyt suuren kattilan kasvissosekeittoa ja pakastanut osan  100kcal pusseihin niitä päiviä varten kun on kiire tai tulee jotakin odottamatonta.Siihen on helppo lisätä esim raejuustoa.Helpottaa arkea valtavasti eikä tule syötyä nälkäisenä jotakin mitä ei saisi.

Nyt suunnittelemaan ensi viikoa!

Mukavaa viikkoa sinulle!

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti