torstai 8. syyskuuta 2016

Kiirettä, kiirettä, kiirettä

Viime päivityksestä on taas vierähtänyt tovi, on niin kiire että ihan hengästyttää.Kiire liittyy aikaisemmin mainitsemaani muutokseen työrintamalla.Muutos on positiivinen ja iloinen juttu mutta vie tällä hetkellä kaiken aikani ja energiani.

Tarkoituksni oli tiputtaa kesän aikana tulleet kilot ja varata sitten aika valmentajalleni, aika jonka olin jo kertaalleen perunut kun en kehdannut tavata häntä näiden `kesäkilojen´kanssa.Pakko on vaan todeta että en vaan pysty tähän yksin ja tarvin valmentajaa tsemppaamaan itseni maaliin tässä urakassa. Ja mielestäni pääsin jo todella hyviin tuloksiin hänen kanssaan.Aion todellakin varata sen ajan kunhan kiireeni nyt vähän hellittää.

Olen kuitenkin viikot pystynyt olemaan osaksi ohjelmalla tai syönyt muuten terveellisesti mutta viikonloppuisin kompastun ja suorastaan kaatunut rähmälleni ,jopa koko viikonlopuksi.

Liikuntaa olen harrastanut melko säännöllisesti ja tuntuu että liikunta on tullut osaksi arkirutiinejani. Olen kävellyt, käynyt spinningissä ja zumbassa. Nykyään nautin ja kaipaan liikuntaa.Lenkkeilysäätkin ovat suosineet, syksy tosiaan antaa parastaan kuten tässä kuvassa.



Nyt lupaan tsempata,

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti