torstai 14. tammikuuta 2016

Uusi alku

Hei!

Viime viikko sujui hyvin ja todella vaivattomasti.Teki hyvää muuttaa ajatustapaa laihdutuksen suhteen ja sain lisää motivaatiota kääntämällä ajatukset uuteen alkuun.Oli helppo unohtaa menneet ja keskittyä tulevaan.

Ensimmäisen viikon pudotus oli 1,7kg.Hyvä minä!Olen niin tyytyväinen ja kuten totesin valmentajallenikin niin Cambridge Ohjelma kyllä toimii kun sitä noudattaa.Meillä koko perhe, myös lapset osallistuvat tammikuun kestävään herkku ja karkkilakkoon.Palkinnoksi ajattelimme tehdä yhdessä jotakin; esim.käydä elokuvissa tai kylpylässä.

Liikuntaa olen harrastanut joka päivä.Kävin pilateksessa ja lihaskuntojumpassa sekä tein puolen tunnin kävelylenkkejä.Jo nyt huomaa että päivä on joka päivä hieman pidempi ja energiaa alkaa olla jo paljon enemmän kuin syksyllä.Pakkasista huolimatta on tunne, että kevät on tulossa.

Patukoihin oli tullut uusi maku.Tykkäsin kovasti,ja näitä voi syödä herkkulakosta huolimatta hyvällä omallatunnolla!


Mukavaa viikkoa!

Niina

1 kommentti:

  1. Miksi patukoita? Niiden syöminen on vaan itsensä huijausta. Itsekin laihdutan Cambridgen avulla eikä tulis mieleenkään syödä patukoita. Herkkulakko on herkkulakko ja kaikki patukat on silloin kielettyjä. Porkkanaa kehiin, niin alkaa tuloksiakin syntyä nopeammin.

    VastaaPoista