tiistai 21. kesäkuuta 2016

Vaikeuksien toukokuu

Valmentajani kanssa oli reilun  parin viikon tauko tapaamisissamme. Ensimmäinen viikko edellisen tapaamisen jälkeen oli katastrofi. Söin ihan mitä halusin.Tällaisesta ei valmentajan kanssa sovittu, enkä itsekään ollut tällaista suunnitellut. Niin vaan kävi. Yksi laihduttamisen suhteen pilalle mennyt päivä muuttui kahdeksi päiväksi ja pian huomasin, että samalla kaavalla oli mennyt viikko. Paino nousi yli 3kg(omalla puntarilla mitattuna).

Onneksi viikon jälkeen tein ryhtiliikkeen, ja sain otettua itseäni kunnolla niskasta kiinni. Seuraavaan tapaamiseen valmentajan kanssa oli reilu viikko ja ajattelin saavani tuhot korjattua. Mutta vaikka olin muutaman päivän jopa tasolla 1, en ehtinyt korjata tuhoista kuin puolet. Vaaka näytti valmentajan luona +1,4kg. Mitä opimme tästä?Yhden viikon tuhojen korjaamiseen menee 3 viikkoa!Aika hurjaa!

Viikko oli vaikea ja koko kuukausi(toukokuu)on ollut vaikea. Kuukausi on täynnä juhlia johon kuuluu ruoka ja herkut olennaisena osana; Vappu, Ätienpäivä ,oman lapsen synymäpäivä jota juhlittiin kaksi erillistä päivää ja useamman lähisukulaisen syntymäpäivät.Toukokuu kuitenkin häämöttää loppuaan ja juhlat on juhlittu. Ja nyt on mennyt hyvin puolitoista viikkoa!

Noin viikon kuluttua olen lähdössä lomamatkalle viikoksi.Aion siirtää loman ajaksi taso ohjelman sivuun ja syödä loman ajan tavallista (terveellistä) ruokaa ilman ylilyöntejä.
Tavoite olisi, että paino ei nouse matkan aikana.Lisäksi pakkaan mukaan lenkkarit ja tarkoitus olisi harrastaa liikuntaa päivittäin.

Olen tehnyt viime aikoina pitkiä kävelylenkkejä. Huomaan kuinka paljon nopeammin nykyään kävelen koska samaan kilometrimäärään kuluu huomattavasti vähemmän aikaa.Ja mikäs on kävellessä kauniissa aurinkoisessa säässä.

Mukavaa viikkoa!

Niina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti